Wij werken samen met alle verzekering maatschappijen en een groot aantal lease maatschappijen. De contacten met uw tussenpersoon, verzekerings maatschappij en de schade-expert worden volledig door ons verzorgd.

 
 
 

 
 

 

Hoe bent u verzekerd?

Wanneer u een beroep wilt doen op uw verzekeringsmaatschappij bij autoschade, dan meldt u de schade bij uw maatschappij of tussenpersoon. Indien u een leaserijder bent neemt u contact op met uw leasemaatschappij. U krijgt dan een schadenummer toegewezen. Dit schadenummer is voor ons een ‘toestemmingsnummer' om uw auto te repareren.

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden kunt u bij ons meteen een AFSPRAAK MAKEN voor reparatie. Brengt u uw kentekenbewijzen en groene verzekeringskaart mee? Zo kunnen wij nog sneller contact leggen met u verzekeraar.

WA Uitgebreid Casco

Dit betekent dat u verzekerd bent zowel voor schade aan de auto van de tegenpartij als uw eigen auto. Dit wordt ook wel een All Risk verzekering genoemd.

Ook bij een eenzijdig ongeval, waarbij u bijvoorbeeld tegen een paaltje bent gereden, kunt u een claim neerleggen bij de verzekering. Haans Autoschades kan voor u informeren of het interessant is om een schade zelf te betalen. In geval van WA met uitgebreid CASCO kunt u altijd een AFSPRAAK MAKEN bij Haans.

Vaak betekent reparatie bij Haans Autoschades dat uw eigen risico geheel of gedeeltelijk vervalt. Laat u informeren door onze medewerkers.

WA Beperkt Casco

Naast schade aan het voertuig van de tegenpartij, wordt in de meeste gevallen ook diefstal/inbraakschade, brand/stormschade en aanrijding met dieren vergoedt door uw verzekering. Laat Haans Autoschades voor u informeren of uw verzekering een bepaalde oorzaak dekt. Als uw eigen schade onder de dekking valt, kunt u bij ons meteen een afspraak maken voor reparatie.

WA

In dit geval wordt enkel de schade aan het voertuig van de tegenpartij vergoed. U kunt natuurlijk altijd terecht voor een OFFERTE om uw eigen schade te laten repareren.

Waarborgfonds

U kunt een beroep doen op het Waarborgfonds indien u een aanrijding heeft gehad met een motorvoertuig waarbij de tegenpartij onbekend is gebleven, of niet verzekerd is.

Voor nadere informatie en voorwaarden adviseren wij u contact op te nemen met HET WAARBORGFONDS MOTORVERKEER.