Uw Tesla is een bijzondere auto en bij ons in goede handen. In geval van schade heeft uw auto namelijk de aandacht nodig van onze opgeleide specialisten en voorgeschreven gereedschappen.

Sinds 2013 hebben wij een samenwerking met Tesla en mogen wij ons Approved Body Shop noemen. Inmiddels hebben wij een aparte werkplaats van 1000m2, speciaal ingericht om uw Tesla optimaal te kunnen herstellen. Uw Tesla wordt volgens fabrieksvoorschriften hersteld, waardoor ook de veiligheid van uw auto gewaarborgd blijft.

 
 

 
 
 
 

 

Onze klanten geven ons een 9.0

Approved Body Shop klant reacties

"

Recent heb ik mijn X weer opgehaald na een aanrijding. De aanrijding vond plaats net voor onze vakantie. De auto moest gerepareerd worden, zeker aangezien we op vakantie naar Zwitserland gingen en we de grote X nodig hadden vanwege de zitplaatsen.

Op aanraden van Tesla heb ik de auto afgegeven bij Haans Autoschades in Tilburg. Er was teveel schade om er nog veilig mee te rijden, zeker voor een lange trip.

Haans heeft toen alles op alles gezet om de auto zo klaar te maken dat we er mee op pad konden, en dat alle systemen goed werkten, inclusief de autopilot. Dat heeft veel moeite gekost, maar uiteindelijk hebben ze dat voor elkaar gekregen.

De X werd op de zaak afgeleverd en de leenauto weer opgehaald. Zo konden wij op vakantie! De totale reparatie volgde na de vakantie.

Mijn complimenten aan Haans Autoschades en het service center in Tilburg die dit mogelijk gemaakt hebben! Ze hebben pro actief mee gedacht en geholpen.
— F. van Hoesel

"

Ik heb mijn Tesla P85D naar de Tesla Approved Bodyshop van Haans Autoschades gebracht ter reparatie, nadat ik tegen een putdeksel gereden ben waardoor de onderkant fors beschadigd was. Het subframe, de stuurinrichting en wat bijkomende zaken zijn uitstekend gerepareerd.

Een buitengewoon goede ervaring. Dit is customer experience! Een perfecte uitleg en bovendien een fraaie tour door de Bodyshop gekregen. Zeer professionele monteurs!

Mocht Tesla sterren uitdelen dan mag Haans er beslist één hebben.
— H. Zwijsen

"

Super bedankt voor het bijwerken van mijn velgen
ze zien er geweldig mooi uit! Beter dan nieuwe!
— G. van Gisbergen