Het is erg vervelend wanneer uw auto schade heeft. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk ongemak en zorgen heeft bij het herstellen van de auto.

Hieronder nemen wij u mee in de door u te nemen stappen bij auto schade.

 
 

 
 
 

1. Autoschade melden

Vul ter plekke het Europees Schade aangifte formulier in en stuur dit naar uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. Geef hierbij aan dat u de autoschade laat herstellen door Haans Autoschades. In geval van nood belt u het alarm nummer op de groene kaart. U kunt ook gebruik maken van de de MobielSchadeMelden app.

 
 
 

2. Contact met Haans Autoschades

Neem contact met ons op om een afspraak te maken, zodat wij de schade kunnen beoordelen.

 

3. Haans Autoschades legt vast

U kunt de schade aan uw auto door ons laat beoordelen of laten taxeren. Wij stellen de schade vast in een zogeheten Audatex Normcalculatie waarin onderdeel prijzen en werktijden worden vastgelegd.

 
 
 

4. Herstel afspraak

Er wordt een herstelafspraak met u ingepland als uw auto nog rijdt en verkeersveilig is. Wij zorgen dat u mobiel blijft middels een noodreparatie of vervangend vervoer (indien van toepassing). Graag maken wij een scan van uw kentekenbewijzen en groene kaart.

 

5. Mobiliteits garantie

Terwijl wij uw auto herstellen, kunt u gebruik maken van een vervangende auto, fiets of haal- en brengservice.

 
 
 

6. Onderdelen & Planning

Na de beoordeling bestelt Haans Autoschades de benodigde onderdelen. Ook maken wij een nauwkeurige planning, zodat u snel weer in uw herstelde auto op weg kunt. 

 

7. Schade hersteld

U wordt door ons geïnformeerd zodra uw auto gereed is. U kunt uw auto dan op de afgesproken dag en tijdstip ophalen.

 
 
 

Verzekering

In bijna alle gevallen kunnen wij de schade rechtstreeks met uw verzekeraar of leasemaatschappij afwikkelen.

 

MEER INFORMATIE


 

Wij doen ons uiterste best om uw zorgen en ongemakken zoveel mogelijk weg te nemen. Daarom geven wij ook online uitleg en antwoord op allerlei vragen. Wilt u meer weten over wat u kunt doen bij schade of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch 013-5421958 of via het CONTACTFORMULIER.Wat voor u prettig is. Wij geven graag antwoord op uw vragen en bieden u praktische hulp en advies als u dat nodig heeft.